Calcul Amprentă Carbon

Beneficiați de consultanță în reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră!

Calculați amprenta de carbon cu NIRONI ALL CONSULTING

Ce este amprenta de carbon?

Amprenta de carbon este cantitatea totală de gaze cu efect de seră (inclusiv dioxid de carbon și metan) care sunt generate de acțiunile noastre. 

Conceptul de amprentă de carbon a fost introdus pentru a promova responsabilitatea individuală pentru îngrijirea mediului și pentru a-i ajuta pe oameni să își înțeleagă rolul în protejarea planetei.

Include emisiile directe, cum ar fi cele care rezultă din arderea combustibililor fosili în producție, încălzire și transport, precum și, emisiile necesare pentru producerea energiei electrice asociate bunurilor și serviciilor consumate. În plus, conceptul de amprentă de carbon include adesea și emisiile de alte gaze cu efect de seră, cum ar fi metanul, protoxidul de azot sau clorofluorocarburile (CFC).

Cum vă putem ajuta?

Nironi All Consulting vă ajută să înțelegeți impactul pe care produsele/ procesele/ acțiunile dumneavoastră îl au asupra mediului, acordă consiliere în legătură cu stabilirea obiectivelor de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră, precum și, calculează amprenta de carbon. Metodologia de calcul are la bază standardele ISO 14067/ ISO 14064, precum și, Legislația EU ETS europeană și națională.

Contactați-ne pentru a evalua impactul mediului și pentru a stabili obiectivele de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră!

Descoperiți cum vă putem ajuta să deveniți mai sustenabili! Solicitați o cotație pentru calcul amprentă carbon!

Scroll to Top

Solicită consultanță